НДІ та МРІ оприлюднять висновки своїх місій спостереження за виборами під час спільної прес-конференції у понеділок

КИЇВ – Національний Демократичний Інститут (НДІ) та Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) проведуть спільну прес-конференцію у понеділок 27 жовтня, під час якої будуть оприлюднені висновки їх міжнародних місій спостереження за парламентськими виборами в Україні.

Прес-конференція відбудеться о 16:00 в понеділок 27 жовтня в Українському кризовому медіа-центрі за адресою: готель «Україна», 3-й поверх, вул. Інститутська, 4, м. Київ. 

Під час прес-конференції виступатимуть співголови делегації МРІ Посол Віктор Еш, колишній посол США у Польщі, та Івета Радікова, колишній прем’єр-міністр Словаччини, а також Стівен Нікс, регіональний директор МРІ в країнах Євразії. З боку НДІ виступатимуть співголови делегації колишня член Конгресу Керен Інгліш та колишній міністр оборони Польщі Януш Онишкевич, а також Лора Джуетт, регіональний директор НДІ в країнах Євразії.

Мета делегацій  –  продемонструвати постійну підтримку міжнародної спільноти в розвитку демократичних процесів в Україні.

Національний Демократичний Інститут – це неприбуткова позапартійна неурядова організація, що підтримує та зміцнює демократичні інститути в усьому світі шляхом посилення громадянської участі, збільшення рівня відкритості та відповідальності уряду. Більше інформації про НДІ можна знайти тут: www.ndi.org.

 

Неприбуткова позапартійна організація Міжнародний Республіканський Інститут просуває свободу та демократію у світі, допомагаючи політичним партіям ставати більш чутливими до потреб громадян та більш орієнтованими на їх проблеми, допомагаючи громадянам брати участь у врядуванні, та працюючи над посиленням ролі марґіналізованих груп, в т.ч. жінок та молоді, у політичних процесах. Більше інформації на сайті  www.iri.org.