Огляд українських ЗМІ за 12 грудня 2014

Верховна Рада змінила межі Волноваського, Новоазовського, Тельманівського та Артемівського району Донецької області.
За проект постанови про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Волноваського, Новоазовського і Тельманівського районів Донецької області (№1283) за основу і в цілому проголосували 287 депутатів.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/11/7051688/

Чиновниками адміністрації Ялти можуть стати люди, що раніше мали судимість. Також на роботу в муніципалітет будуть брати без конкурсу до лютого наступного року. Депутати “Ялтинської міської ради” більшістю голосів ухвалили зміни до рішення першої сесії міськради від 28.11.2014 року “Про затвердження Порядку заміщення посад муніципальної служби адміністрації міста Ялти Республіки Крим”.

http://investigator.org.ua/news/144286/

Переговорів у Мінську в п’ятницю, 12 грудня, не буде. Про це заявив один з лідерів бойовиків Денис Пушілін. Він поскаржився, що в середу українська сторона скасувала відеоконференцію, на якій планувалося узгодити умови зустрічі. “До проведення відеоконференції, на якій ми обговоримо порядок і дату переговорів, їхати до Мінська сенсу немає”, – сказав Денис Пушілін.

http://www.unian.net/politics/1020640-boeviki-otkazalis-ot-vstrechi-v-minske-v-pyatnitsu.html

З посади голови Державної служби геології та надр України звільнений Кащук Дмитро Анатолійович – за власним бажанням.

http://galinfo.com.ua/news/179406.html

До кінця року в Міністерстві оборони буде створена нова структура, і весь особовий склад міністерства пройде переатестацію. Про це сказав міністр оборони України Степан Полторак під час Години запитань до уряду.

http://www.unian.net/politics/1020930-do-kontsa-goda-v-minoboronyi-sozdadut-novuyu-strukturu-i-provedut-pereattestatsiyu.html