Речник АТО: Бойовики обстрілюють позиції сил АТО зі стрілецької зброї

WATCH IN ENGLISH

Київ, 3 березня 2015 року – Сьогоднішня ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла відносно спокійно. «Починаючи з 21:00 противник хаотично та здебільшого провокативно вів обстріли наших позицій в основному зі стрілецької зброї», – повідомив під час скайп-включення в Українському кризовому медіа-центрі речник штабу АТО Анатолій Стельмах. Неподалік Донецька терористи двічі обстріляли український опорний пункт поблизу шахти Дутовської. На Артемівському напрямку вогонь вівся по селищам Миронівськ та Майорськ.
Також цієї ночі, застосовуючи тактику «турбуючого вогню», з мінометів бандформування обстріляли Авдіївку. Загалом, протягом ночі починаючи з 21:00 2 березня і до 5:00 3 березня бойовики 6 разів порушили режим тиші.
Увечері 2 березня, спостерігалась певна активізація бойових дій терористів. На Донецькому напрямку близько 7-ї вечора з мінометів обстріляли Піски. «О 20:10 з зенітної установки, а в 20:30 з танку били по Авдіївці.  О 20:20 під гранатометний вогонь потрапило Опитне», – пояснив Анатолій Стельмах. Близько 8 вечора неподалік Сокольників, що на Луганщині, відбулось бойове зіткнення українських військових з бойовиками. «За оперативними даними у вогневий контакт вступають в основному нікому не підконтрольні бандоформування», – додав речник штабу АТО.