Речник штабу АТО: Проросійські бойовики 21 раз порушили режим тиші

WATCH IN ENGLISH

Київ, 24 квітня 2015 року – З 18 години до опівночі 23 квітня проросійські бойовики 21 раз порушили режим тиші. Противник обстрілював позиції сил антитерористичної операції із важкої артилерії і танків. «Бойовики 5 разів застосовували міномети калібром 120 міліметрів. Зазначив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заявив речник штабу АТО підполковник Сергій Даниленко.

За словами речника штабу АТО, на Донеччині злочинці провели мінометні обстріли українських позицій неподалік населених пунктів Широкине, Авдіївка, Майорськ, Зайцево та Орловське. «По опорному пункту сил АТО поблизу Широкиного бойовики також відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки калібром 122 міліметри, танку, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї», – зауважив Сергій Даниленко.

На Луганщині бандформування 4 рази обстрілювали опорний пункт у районі населеного пункту Щастя зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і зенітної установки. «Обстрілів населених пунктів у цей період не відбулося», – додав підполковник Даниленко.

Наостанок, речник штабу АТО додав, що з 20.00 до 21.00 українські підрозділи зафіксували прольоти трьох безпілотників противника, один неподалік Маріуполя і два на Луганщині.