Розпочав роботу інформаційний ресурс про збройний конфлікт на Донбасі

WATCH IN ENGLISH

Київ, 25 березня 2015 року – За ініціативи Українського кризового медіа-центру та підтримки Адміністрації Президента України, створено ukraineunderattack.org – інформаційний ресурс про військовий конфлікт у Донецькій та Луганській областях, а також ситуацію в анексованому Криму.

Головне завдання сайту – зібрати на одному майданчику актуальну інформацію щодо ситуації на Сході України та в Криму. Зокрема, це новини щодо бойових дій, хронологія конфлікту, докази злочинів проти людяності та воєнних злочинів з боку проросійських бойовиків, докази участі російських найманців та військових у конфлікті, приклади взаємодії громадянського суспільства й української армії, а також інформація щодо доставки гуманітарної допомоги від української влади, волонтерів та міжнародної спільноти людям, що постраждали від бойових дій.

Сайт стане корисним джерелом для журналістів: на ньому можна ознайомитись з правилами отримання акредитації для висвітлення подій в зоні антитерористичної операції та процедурою отримання прес-карти АТО. А також контакти силових відомств, до яких можна звернутися із журналістськими запитами.

Ukraine Under Attack об’єднує інформацію, яку надають Міністерство оборони України, Міністерство внутрішніх справ, Національна гвардія, Служба безпеки України, Міністерство закордонних справ, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Рада національної безпеки та оборони, Генеральна прокуратура України. Сайт працює в двох мовних версіях: українській та англійській.

Ukraine Under Attack в соціальних мережах.

Українською мовою:

https://www.facebook.com/pages/Ukraine-Under-Attack/1547327328853780

https://twitter.com/UaUnderAttack

Англійською мовою:

https://www.facebook.com/UaUnderAttackEn

https://twitter.com/UaUnderAttackEn