На День незалежності відбудеться нагородження кращих волонтерів – ГС «Воля Громади»

На День незалежності ГС «Воля громади» та ГО «Вольниця» втретє організовують фестиваль «Воля Громади. Червона Доріжка Гідності». Основна мета фестивалю – вшанування та відзначення найкращих серед волонтерів та громадських активістів. «24 серпня ми об’єднаємо людей, які віддають частинку себе. Вони відчувають, що можуть щось зробити для України і роблять це», – зазначила художній керівник «Студентсько-викладацького об’єднання «Театр слова» Юлія Холодна під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

«Життя волонтера підпорядковано вирішенню не власних проблем, а тих, які відбуваються в нашій країни», – додала Анжеліка Рудницька, президент Мистецької агенції «Територія «А» та співачка. Цього року волонтерів номінують у 9 номінаціях. Серед них – номінації Воїн Світла, Берегиня, Натхнення Майдану, Квітка-душа та інші.

Символ фестивалю – темно-червона троянда. «Вона символізує вірну людину, головні цінності якої – гідність, свобода та любов. Червона доріжка гідності – це не червоний килим, а солом’яна доріжка, вкрита пелюстками троянд, по якій пройдуть українські волонтери», – розповів координатор проекту «Кодекс Вільної Людини» Денис Білуха.

Детальну програму фестивалю та анкету для номінації волонтера можна знайти на офіційній веб-сторінці: http://vgfest.org/