Прес-конференція: “Міжнародний фестиваль класичної музики в Україні. Відкриття сезону 2018”

4 грудня о 12:00 в Українському кризивому медіацентрі відбудеться прес-конференція організаторів IV Міжнародного фестивалю ODESSA CLASSICS.

ODESSA CLASSICS – найбільше в Україні свято класичної музики. Вперше в українській історії фестивалів класичної музики організатори представлять повну програму музичного марафону за півроку до його відкриття, як це притаманно кращим традиціям європейської фестивальної культури.

За 4 роки статус фестивалю неодноразово підтверджували видатні світові топ-зірки класики, чиї імена є невід’ємною частиною всіх великих музичних форумів планети. ODESSA CLASSICS починався в 2015 році з 4-денного музичного дійства, що включав не тільки концерти, а й виставки, літературні зустрічі і велику паралельну програму української сучасної класики. У 2018 році ODESSA CLASSICS триватиме 10 днів – з 1 по 10 червня.

Учасники прес-конференції:

Олексій Ботвінов, піаніст, кращий виконавець творів Рахманінова в Європі, засновник та президент міжнародного фестивалю класичної музики ODESSA CLASSICS, громадський діяч

Олена Зазуля – генеральний директор фестивалю

Лариса Мудрак – президент Win Win Communication, директор з розвитку фестивалю