Анонс: Презентація ювілейного альбому Фоми та гурту Мандри «Час Летить»! Прем’єра кліпу

Презентація

12 грудня о 15:00 в  Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик 2, Український дім, 2-й поверх) Фома та учасники гурту «Мандри» презентують ювілейний альбом «Час Летить». Альбом містить пісні, написані та записані упродовж  2013-2017 років,  під час подій Майдану та війни на сході країни за Незалежність. Також до альбому увійшли два офіційно не виданих твори – «Знову день переходить у ніч», та «Коли упаде сніг».

Родзинкою нового альбому є кавер версія  пісні Василя Гонтарського «Чорна Гора», яку «мандрівники» записали з духовою секцією  оригінального складу учасників гурту «Вася Club»  Саідом Сагітовим та Антоном Бурико.

Альбом «Час Летить», записаний на «SvObodaRecords» та «WhiteStudio», буде виданий у грудні 2017 року лейбломCompMusic/ Universal.

У створенні ювілейного альбому брали участь: український скрипаль з Канади Василь Попадюк (партія у головній пісні альбому «Час Летить»); композитор Сергій Сидоров, автор саундтреку до фільму «Сторожова Застава» (оркестровки до пісні «Гради Вогняні»); духова секція гурту «The Вйо», які виконують реггі-госпелі на вірші Тараса Шевченка «Думи Мої» й у «Карпатській пісні»; учасники нового складу «Мандрів» мультинструменталісти Кирило Бородін та Марія Хмельова з гурту «Йогурт»; президентський симфонічний оркестр під керівництвом Анатолія Молотая, який виконав фінальну пісню альбому «Коли упаде сніг», та багато інших виконавців.

Альбом «Час Летить» водночас є підсумковою роботою старого складу та концепції гурту «Мандри» і ретроспективою буремного часу минулого десятиріччя.

До деяких пісень з альбому відзняті відеокліпи. У серпні 2017 року, як пам’ять про українських воїнів, які загинули у війні з окупантом, було представлено кліп на пісню «Гради Вогняні». Цей незвичайний кліп змонтовано з документальних фото та відео українських фотографів Олександра Глядєлова, Максима Дондюка, Маркіяна Лисейко та Олеся Кромплітца, відзнятих упродовж війни 2014-2017 років у найгарячіших точках від Слов’янська до шахти Бутівка. Режисером та автором концепції кліпу став сам Сергій Фоменко. Також відзнято і змонтовано ще два відео. На пісню «Час Летить» режисером Сергієм Заболотним та оператором Павлом Попковим, та на пісню «Думи Мої» – режисер та автор ідеї Сергій Фоменко. Відео з кліпу та сама пісня «Час Летить» стане тізером й головним саундтреком документального ігрового фільму, що розповідає глибоку та ліричну історію життя видатного українського митця 20-го сторіччя Василя Кричевського, на тлі хроніки Часу що Летить.

Анімаційний кліп на реггі-госпел «Думи Мої» також є унікальним творчим релізом, адже він створений з поезії, рукописів, картин та малюнків Тараса Шевченка, анімованих технологією 3D графіки художником Ігорем Загребнюком.

У концертній програмі презентуватимуться не лише пісні нового альбому, а й найкращі хіти створені Фомою та гуртом «Мандри» за минуле 20-ти річчя. Почуємо популярні народні пісні та пісні видатних українських авторів: Володимира Івасюка, Миколи Мозгового, Василя Гонтарського, Богдана Весоловського та Антіна Дербіша, творчість яких надихає музикантів на співзвуччя.

Час проведення концерту: 14 грудня 2017 року, четвер, 19:00

Місце проведення концерту: концертна зала, «Український дім», вул. Хрещатик 2, Київ

Тур «Час Летить» на підтримку нового альбому Фоми та гурту «Мандри» розпочався у серпні 2017 року концертами для наших захисників та мирногонаселення на Сході України. Концерти пройшли в Авдіївці, Бахмуті, Попасній, Торецьку, Волновасі та Маріуполі.

Упродовж  2017-2019 років заплановано всеукраїнський та світовий тур «Час Летить»,  що проходитиме найбільшими містами України, Європи, США та Канади, а також в інших країнах світу.

Головні партнери проекту: продюсерська агенція «Intercolor», арт-платформа «Ковчег», благодійний фонд «DAR», «5-й канал», радіо «Країна FM».

Будемо вдячні за попередню реєстрацію за телефоном +38067 77 35 138 (Оксана Лобко)