Відкриття фотовиставки «Ми поруч…»

Виставка

 

8 грудня, о 18:00, у медіа-лаунжі Українського кризового медіа-центру (Український дім на Європейській площі, вул. Хрещатик, 2) відкриється  фотовиставка студентів Інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв під назвою «Ми поруч…»

Фотовиставка «Ми поруч…» – це роботи студентів нової спеціальності «Фотограф – художник», які працюють під керівництвом майстрів Володимира Кукоренчука та Єви Джишіашвілі.

Ідея проекту «Ми поруч…» звернути увагу глядача на те, з чого складається наш світ: з усього розмаїття навколишнього середовища, а також поєднати форми, лінії, колір, змусити заговорити предмети, що є одним із найскладніших завдань для художника. Представлені фотографії є результатом одного з перших творчих завдань з композиції.

«Роботи студентів не тільки грамотно виконані, але і передають певний задум і настрій, народжують у глядача безліч асоціацій. Ця виставка є хорошим прикладом художньої фотографії і доводить, що саме вища школа дає можливості відкривати нові течії і напрямки у мистецтві», – зазначає майстер Володимир Кукоренчук.

Спеціальність «Фотограф – художник» дуже молода. Перший випуск за цією спеціальністю відбувся у стінах Інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв рівно 10 років тому назад. Проте за цей невеликий період студенти і випускники факультету демонструють високий рівень майстерності, що підтверджується отриманими нагородами на міжнародних виставках і бієнале, серед яких: World Press Photo, FIAP, «Сибирское биеннале», Міжнародне студентське фотобієнале у Сербії, фотоконкурс газети «День» та інші. Роботи випускників інституту можна побачити у виданнях The New York Times, Daily Telegraph, Frankfurter Allgemeine Zeitung, журналах Vogue, «Огонек», «Вокруг света», Bird In Flight та багатьох інших.
Фотовиставка «Ми поруч…» працюватиме у медіа-лаунжі Українського кризового медіа-центру (Український дім на Європейській площі, вул. Хрещатик, 2) з 8 грудня 2016 року до 14 січня 2017 року з 10:00 до 18:00 без вихідних. Вхід вільний.