[:ua]Юрій Стельмащук, директор «Українського Дому»[:]

Україна потребує професіоналів, народ визначає їх, а ми нагороджуємо – голова ГО «КРАЇНА»

У суботу, 5 серпня,  «Український Дім» та Всеукраїнське об’єднання громадян «КРАЇНА» організовує свято – День професіонала.  Воїни АТО та кращі волонтери нагородять відзнакою за професіоналізм понад 100 людей, які є справжніми спеціалістами своєї справи. «У суботу з рук героїв АТО вся Україна прийме естафету у створенні однієї з кращих країн Європи», – зазначив голова ГО «Всеукраїнське об’єднання громадян «КРАЇНА» Олександр Сопов під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Головна мета заходу – відзначити нагородою тих, хто не перебуває на передовій на Сході України, але бере активну участь у розбудові держави. Нагороду отримають як керівники та провідні топ-менеджери, так і інженери та аграрії. «Без професіоналів побудувати сильну потужну країну неможливо», – додав директор «Українського Дому» Юрій Стельмащук.

Нагородження відбудеться 5 серпня об 11 годині у Великій концертній залі «Українського Дому». Організатори сподіваються, що відзнака стане державною та нагородження відбуватиметься щорічно.