Офіцери доставили літературу школам Новоазовського району – полковник Праута

WATCH IN ENGLISH

До свята першого дзвоника офіцери групи цивільно-військового співробітництва “Маріуполь” доставили навчальну та методичну літературу школам Новоазовського району. Про це повідомив полковник Максим Праута, речник Міністерства оборони України, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Вчителі Сартани і Талаківки отримали електронні конструктори, навчально-методичні журнали, план-конспекти для розробки уроків, словники та іншу літературу.

«Також офіцери провели робочі зустрічі з представниками селищних рад, у ході яких обговорили проблемні питання населення», – зазначив речник МОУ.

Офіцери групи цивільно-військового співробітництва “Волноваха” відвідали багатодітні родини району, які потребують допомоги. Військовослужбовці передали сім’ям дитячий одяг та іграшки від благодійних фондів.

«Офіцери групи цивільно-військового співробітництва “Попасна” спільно з військовослужбовцями одного з підрозділів Збройних сил України передали дошкільним навчальним закладам міста продукти харчування, які зібрали самі військовослужбовці», – додав полковник Праута.