[:ua]Анжеліка Рудницька, президент Мистецької агенції «Територія «А», співачка, художниця, телеведуча, громадський діяч[:]

В ніч на 30 листопада на Майдані зберуться згадати, з чого почалася Революція Гідності

У ніч на 30 листопада ГС «Воля Громади» влаштовує акцію «День, коли Україна прокинулася». Мета акції – згадати, з чого почалася Революція Гідності. Опівночі учасники акції зберуться під Монументом Незалежності, де 4 роки тому побили студентів, о 4 ранку вирушать ходою до Михайлівського собору, під стінами якого відбудеться молебень. «В ніч на 30 листопада ми будемо там, де 4 роки тому були студенти Євромайдану. Ми запрошуємо всіх, хто пам’ятає ці події, для кого ці події є знаковими», – розповіла Юлія Холодна, художній керівник студентсько-викладацького об’єднання «Театр слова», анонсуючи акцію на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Символом акції є сплетений з жовтих та блакитних стрічок ланцюг. З нього біля Михайлівського собору учасники акції викладуть слово «воля». «Дуже важливо зануритися у ці події – показати усьому світу, що ми не забули, що не можна ніколи, за будь-яких обставин, підіймати руку на громадян, вбивати. Це негідно, це боляче», – наголосила Юлія Холодна.

Серед митців-учасників нічної програми – співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька. У ніч на 30 листопада відбудеться презентація кліпу на пісню «Люляй-люляй», яку вона записала разом з французьким співаком Полем Манондізом до четвертої річниці Євромайдану. «Ми будемо презентувати її 30 листопада на український телеканалах та сайтах. Ми будемо знову і знову нагадувати про наші втрати, про наш біль. І вірити в те, що ми, пройшовши через всі ці випробування, обов’язково відродимося як птах фенікс, і станемо ще сильнішими, тому що будь-які випробування загартовують сильних», –  підкреслила Анжеліка Рудницька.

З детальною програмою можна ознайомитися на офіційній Facebook-сторінці ГС «Воля Громади».