Інформаційний марафон за участю суддів, які висунули свої кандидатури для обрання до складу ВРП і ВККСУ з’їздом суддів України

16 лютого 2017 року з 10.00 до 12.30 і з 13.30 до 18.00 в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім, вул. Хрещатик, 2) відбудеться інформаційний марафон за участю суддів та суддів у відставці, які висунули свої кандидатури для обрання до складу Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з’їздом суддів України.

Кандидати до складу Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України матимуть змогу публічно представити свою позицію щодо мотивів самовисунення до складу органів судової влади та відповісти на запитання учасників інформаційного марафону.

Черговість виступів кандидатів відбуватиметься відповідно до переліку кандидатів, оприлюдненого на сайті ВРП та ВККС. Регламент: 5 хвилин – виступ кандидата, 10 хвилин – відповіді на запитання.

Інформаційний марафон транслюватиметься онлайн на сайті УКМЦ.

Організатори заходу: Рада суддів України, Вища рада правосуддя та Вища кваліфікаційна комісія суддів.

Запрошуємо до участі  осіб, які подали документи як кандидати до складу ВРП та ВККС, представники медіа-спільноти і громадські активісти – всі, кому цікава доля української судової влади.

Модераторами заходу виступатимуть члени Ради суддів України:
Людмила Волкова – суддя Харківського окружного адміністративного суду
Валерія Чорна – суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду
Тетяна Суярко – суддя господарського суду Харківської області

Прес-служба Ради суддів України