Конференція для редакторів регіональних медіа «Конструктивна журналістика»

Конференція

Запрошуємо Вас долучитися до другої щорічної конференції «Конструктивна журналістика», організованої Українським кризовим медіа-центром та Українською асоціацією медіа-бізнесу за підтримки програми #USAID_ВзаємоДія та Посольства США в Україні.

Захід відбудеться 19-20 вересня у прес-центрі Українського кризового медіа-центру (вул. Хрещатик, 2, «Український дім»). 

Цьогорічна конференція збирає більш як 50 медіа-редакторів з регіонів, щоб обговорити потенціал ЗМІ для посилення підзвітності місцевої влади. Ми говоритимемо про таке:

  • Як можуть медіа, які висвітлюють складні реформи у сфері боротьби з корупцією та економічного розвитку, збирати аудиторію та забезпечувати власну фінансову стабільність?
  • Як можна трансформувати медіа з бізнесу, орієнтованого на прибутки (який не в стані конкурувати з дотаційними олігархічними ЗМІ) в унікальний сервіс для громади, який здатен формувати власний «порядок денний» для влади, бізнесу, політиків?
  • Як медіа будувати роботу з місцевою владою, щоб забезпечувати тиск з боку громади та підзвітність, і, водночас, підтримувати ініціативи прозорості та доброго врядування на місцях?

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА

День 1

9-30 Відкриття, привітальні промови

10-00 Keynote speech

10-20 Медіа як сервіс. Чи можуть місцеві медіа стати творцями «інформаційного порядку денного». Чи потрібно це громадам? І хто готовий за це платити?

11-20 Для єдиного результату: проведення інформаційно-просвітницьких кампаній спільно з владою, пошук «точок дотику»

12-30 Обід 

13-30 Влада – не тільки «зрада». Чому позитивні та успішні проекти не завжди мають можливість бути почутими. Проблеми сприйняття одне одного владою, редакторами та громадськими активістами

15-00 Виклики 2020: чого очікувати від реформ? Представники уряду розповідають про нововведення, яких можна очікувати найближчим часом.

16-20 Експертний батл: Чи може мерія виконати потреби людей і не вдаватися до корупції? Чи може редакція виконати свою місію і не вдаватися до «джинси»?

День 2

9-30 Реєстрація учасників 

10-00 Де наша аудиторія? Як визначити, знайти та виміряти цільові аудиторії, готові чути складні теми?

11-00 Дороги, школи, госпіталі: Можливості, які відкриває експертне середовище для успішної роботи та творення проектів 

12-00 Обід

12-45 Де гроші? Потенційні джерела фінансування проектів на місцевому рівні. Від фінансування з боку донорів до підтримки з боку бізнесу

13:45 Від джинси до кампаній: Чи можна перебудувати кошти «на висвітлення», передбачені в кожному бюджеті, на підтримку незалежних медіа, які провадять кампанії?

14:45 Синергія в медіа. Можливості, які відкривають соцмережі та PR техніки для розповсюдження інформації, підсилення бренду медіа

Хочете стати учасником? Реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/2lWr5J2.
та стежте за оновленнями у події на Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/384278025802271/