Групи цивільно-військового співробітництва у районі проведення АТО продовжують забезпечувати доставку гуманітарних вантажів – полковник Гуцуляк

WATCH IN ENGLISH

Групи цивільно-військового співробітництва у районі проведення антитерористичної операції продовжують надавати допомогу місцевому населенню та забезпечувати доставку гуманітарних вантажів. «Днями офіцери групи цивільно-військового співробітництва «Маріуполь» здійснили робочу поїздку до населених пунктів вздовж лінії розмежування з метою виявлення і вирішення соціально-побутових потреб місцевих мешканців та військовослужбовців, які виконують завдання за призначенням», – повідомив під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

До дитячих садочків населених пунктів Новоселівка та Новоселівка-1 передано питну воду, іграшки, дитячі речі, миючі засоби, а також розмальовки, фломастери та інше канцелярське приладдя, зібране київськими волонтерами. «Військовослужбовцям, які виконують завдання на Маріупольському напрямку, передано дитячі малюнки від школярів Маріуполя в рамках благодійної акції «Діти – воїнам АТО», – додав речник Міноборони.