Тренування збірної до «Ігор нескорених» розпочнеться 7 вересня – Міноборони

WATCH IN ENGLISH

7 вересня розпочнеться навчально-тренувальний збір збірної команди України з підготовки до міжнародних спортивних змагань «Ігри нескорених». У змаганні візьмуть участь 29 військовослужбовців і ветеранів Збройних сил України та інших силових структур, які зазнали травм, поранень або захворювань під час виконання службових обов’язків. За два тижні учасники збірної полетять до Торонто, де з 22 вересня по 1 жовтня приходитимуть цьогорічні змагання. Про це повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

До Одеси з дружнім візитом прибув есмінець Військово-морських сил Збройних сил Італії «Луїджі Дуран де ла Пенн». Візит відбувається у рамках навчальної практики курсантів італійської Академії Військово-морських сил. Курсанти Інституту Військово-Морських сил Національного університету «Одеська морська академія» та вихованці Військово-морського ліцею відвідають корабель ВМС Італії. Таку можливість матимуть також гості та жителі міста. «В свою чергу, курсанти Академії ВМС Італії відвідають флагман українського військового флоту фрегат «Гетьман Сагайдачний» та одеський Інститут Військово-Морських сил», – зазначив Дмитро Гуцуляк.

У Чехії відбувся авіаційний показ «Czech International Air Fest-2017». Заступник командира з льотної підготовки 831-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України полковник Олександр Оксанченко здобув перемогу у динамічному показі можливостей пілотування на винищувачі Су-27. «Загалом у міжнародному авіапоказі взяло участь 70 літаків із 10 країн світу», – уточнив речник Міноборони.