АНОНС: прес-конференція «Верховна Рада 8.0.: оцінка роботи парламенту»

13 липня об 11:00 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться  прес-конференцію Реанімаційного Пакету Реформ «Верховна Рада 8.0.: оцінка роботи парламенту».

13 липня добігає кінця 8 сесія Верховної Ради. За шість місяців роботи парламентарі мали потужний порядок денний з законопроектів, які вкрай необхідні для подальшого впровадження реформ, їх підтримували та вимагали прийняття і громадськість, і уряд, і міжнародна спільнота. На жаль, чимало з цих документів не прийняті або взагалі провалені.

В останній сесійний день Верховної Ради експерти та народні депутати проаналізують найбільші успіхи та провали 8-ї сесії парламенту і дадуть свою оцінку роботі найвищого законодавчого органу.

Крім того, відбудеться презентація дослідження фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва «Реформи в Україні: чи знають, чи підтримують, чи вірять в успіх?» Фахівці проаналізували дані опитування населення та визначили особливості сприйняття реформ громадянами, їхньої обізнаності та очікувань стосовно впровадження та наслідків перетворень. Будуть презентовані також і дані опитування незалежних експертів та порівняння відмінності в оцінці змін у країні громадянами та експертами.

Спікери:

  • Ірина Бекешкіна, член Ради Реанімаційного пакету реформ, директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва;
  • Тарас Шевченко, співголова Ради Реанімаційного пакету реформ, директор Центру демократії та верховенства права;
  • Альона Шкрум, народний депутат (фракція ВО «Батьківщина»);
  • Ігор Когут, директор програми USAID РАДА.