У Києві відкрилася виставка робіт фіналістів міжнародного конкурсу плакатів на тему довіри

У Києві у Кримському домі починає роботу виставка робіт фіналістів міжнародного конкурсу плакатів на тему довіри, який проходив у рамках Бієнале довіри у Львові. На виставці будуть представлені 30 найкращих робіт, а також плакати, які отримали приз глядацької довіри за підсумками онлайн-голосування у Facebook. Про це розповіли співорганізатори Бієнале довіри на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Загалом у конкурсі взяли участь понад 300 учасників із 30 країн світу.

Виставка перебуватиме у Кримському домі до 15 листопада, після цього вирушить у Суми та Харків. У Львові і Києві роботи учасників вже можна побачити на вулицях міста у вигляді соціальної реклами.

«Бієнале довіри»-2018 проходила 19-21 жовтня у Львові. Метою заходу було відновлення, посилення та мотивація звички довіри у суспільстві. Програма включала академічну, практичну та мистецьку складову. До події долучилися близько 30 спікерів з України та всього світу. «Усі складові нашого заходу є елементами загальної ідеї про те, як багато сфер ми маємо, які потребують відновлення довіри, потребують реконструкції цієї соціальної навички. Тому в нашій команді були ті, хто займаються побудовою своїх локальних громад, дослідники довіри в когнітивістиці, філософи, економісти, нейрофізіологи», – зазначила Євгенія Нестерович, програмна директорка «Бієнале довіри» у Львові.

Євгенія Нестерович додала, що за підсумками WinWinForum’у у рамках «Бієнале довіри», на якому обговорювали можливості і формати залучення бізнесу до підтримки мистецьких проектів та громадських ініціатив, планують створити спеціальний фонд, який буде займатися підтримкою такої міжсекторальної взаємодії. «Ми відкриті до партнерства і залучення інших організацій і осіб, які хотіли б також працювати у цьому напрямку», – зазначила Євгенія Нестерович.

Наступна «Бієнале довіри» відбудеться у 2020 році.