https://www.youtube.com/watch?v=jCh5zPSfJ3s

Всеукраїнський Форум «Духовно-моральна цивілізація» запросили до Слов’янська, Краматорська та Маріуполя – організатори

WATCH IN ENGLISH

Всеукраїнський Форум «Духовно-моральна цивілізація» запросили до Слов’янська, Краматорська та Маріуполя. Заходи планують провести у червні. Про це повідомили організатори форуму під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Перший етап форуму відбувся у березні у Чернігові. «Було зареєстровано 450 осіб, які дуже активно включилися у роботу», – розповіла Людмила Гуцол, голова Громадської спілки «Міжнародний рух «Духовно-моральна цивілізація». Під час обговорення застосовували науковий підхід до теми духовного розвитку людства та регіону. Далі відправилися до Одеси, де, зібралася, в основному, молодь, яка запропонувала багато креативних ідей. У Львові з’явилася мета створити платформу для науковців, у рамках якої можна було б створювати наукові програми для освітньої сфери. У Харкові форум відбувся на базі університету імені В.Н. Каразіна. 720 осіб взяли участь, 80% з них – молодь. Завершили у Києві 16 травня в Українському домі. «Ми віримо у нашу країну, ми віримо у наших людей, і віримо в нашу ідею», – резюмувала пані Людмила.

Член правління Громадської спілки «Міжнародний рух «Духовно-моральна цивілізація» Ігор Корж зауважив, що рух об’єднав безкорисливих людей, які хочуть працювати на благо держави. Іван Домбровський, член правління Громадської спілки «Міжнародний рух «Духовно-моральна цивілізація», заслужений юрист України, додав, що необхідно поширювати інформацію серед молоді та залучати до подальшої роботи. Юрій Стельмащук, директор Українського дому, переконаний: «Мораль потрібно будувати на християнських засадах. […] У всьому має бути мудрість, стратегія, далекоглядність та велике бажання служити Народу України».