АНОНС: прес-конференція «Український інститут: бути чи не бути»

У понеділок, 12 листопада, о 13-00 у прес-центрі Українського кризового медіа-центру відбудеться прес-конференція «Український інститут: бути чи не бути».

Український інститут – нова державна установа у сфері управління Міністерства закордонних справ України, драйвер позитивного іміджу України та наша культурна артилерія в боротьбі з російською пропагандою. На жаль, пріоритетність Інституту очевидна не для всіх. Маємо складнощі з бюджетним фінансуванням на 2019 рік. Майбутнє установи під питанням. Чому так сталося? Що маємо робити? Чому потребуємо Український Інститут?

Також ми розповімо вам про перші здобутки та амбітні плани команди Інституту, основні виклики і перешкоди, проект Року української культури в Австрії-2019 та потребу в новій яскравій культурній дипломатії України.

Спікери:

Павло Клімкін, міністр закордонних справ України
Ірина Подоляк, голова Наглядової ради Українського інституту, перша заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності
Володимир Шейко, генеральний директор Українського інституту

Будемо вдячні за попередню реєстрацію. Контактна особа – Олександра Житиневич, менеджерка з комунікацій Українського інституту:  [email protected]; 096 160 22 61.

 

Довідка про Український інститут

Український інститут – це державна установа, яка представляє українську культуру у світі та формує позитивний імідж України за кордоном. Інститут був заснований Кабінетом Міністрів України у 2017 році, розпочав свою роботу в серпні 2018 року та належить до сфери управління Міністерства закордонних справ.