АНОНС: брифінг на тему “Де знайти управителя для “Межигір`я?”

У вівсторок, 19 лютого о 13.00 Громадська рада при Нацагентстві з розшуку та менеджменту активів проведе прес-брифінг на тему “Де знайти управителя для “Межигір`я?”.
В листопаді минулого року Національне агентство з розшуку та менеджменту активів – АРМА вперше оголосило конкурс на пошук управителя для екс-резиденції Віктора Януковича “Межигір`я”. Втім згодом кокнурс кілька разів продовжувався через відсутність достатньої кількості  учасників для прозорих та ефективних торгів, а також вимоги громадськості щодо забезпечення максимальної публічності такого конкурсу.
Громадська рада при АРМА прийняла власне рішення з підвищення прозорості конкурсу. А також напрацювала  альтернативні варіанти, як підвищити зацікавленість учасників щодо конкурсу.
На заході також будуть розглянуті проблемні питання перебігу конкурсу з пошуку управителя для екс-резиденції Віктора Януковича “Межигір`я”; діяльність урядової комісії з питань повернення у власність держави корупційних коштів та майна, а також запропоновані альтернативні рішення щодо вибору управителя для “Межигір`я”.

Спікери: 
Гліб Канєвський, голова Громадської ради при Нацагентстві з розшуку та менеджменту активів;
Віталій Власюк, заступник голови Громадської ради при Нацагентстві з розшуку та менеджменту активів
Контактна особа: Гліб Канєвський, 063 832 96 69.