Пол Найленд, засновник і виконавчий директор Statement Email, письменник та політичний оглядач в Україні

Нову краудфандинг-платформу Ukrainian Patriot створили для підтримки ветеранів

WATCH IN ENGLISH

Для підтримки українських ветеранів створили нову краудфандингову ініціативу. На спеціальній онлайн-платформі кожен охочий зможе зробити благодійний внесок – 10 доларів. 75% внеску ітиме на підтримку благодійних проектів для ветеранів – психо-соціальну адаптацію солдатів, які повертаються з війни, інформаційні кампанії, метою яких є формування правильного образу ветеранів у суспільстві, створення ветеран-хабу тощо. Про це розповів Пол Найленд, засновник і виконавчий директор Statement Email, письменник та політичний оглядач в Україні, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Кожен, хто реєструється на платформі та сплачує благодійний внесок, отримує можливість змінити стандартне закінчення своєї  e-mail адреси на @UkrainianPatriot.com. «Кожного дня, із кожною вашою комунікацією, ви можете показувати, що ви – патріот, і що ви долучились до важливою краудфандингової ініціативи, що ви підтримуєте інших патріотів у цій країні – які служили у армії і які заслуговують на нашу підтримку. Це займає 2 хвилини вашого часу, щоб продемонструвати людям, що ви небайдужі, що ви піклуєтесь про Україну», – зазначив  Пол Найленд.

Використання email-закінчення @UkrainianPatriot.com також покликане привернути увагу міжнародної спільноти до конфлікту, який триває на Сході України. «Ми хочемо звернути увагу міжнародної спільноти на цю ініціативу. Я думаю, що Україна – це лакмусовий тестовий папірець для всього регіону,  тому що те, що відбувається на Україні може відбутись у будь-якій колишній радянський республіці», – наголосив Пол Найленд.