Фестиваль для учасників АТО та їхніх сімей «Зустрінемось! З війни – до миру» відбудеться 27 травня – організатори

Фестиваль для учасників АТО та їхніх сімей «Зустрінемось! З війни – до миру» відбудеться 27 травня на території Національного комплексу «Експоцентр України» у 17 павільйоні. Відкриття о 14-00. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі розповіла керівник Благодійного фонду «Чисте небо» та Центру допомоги учасникам АТО при Київській обласній державній адміністрації Світлана Шеповалова.

Фестиваль проводиться на волонтерських засадах. Організований за ініціативи Благодійного фонду «Чисте небо» та за підтримки Асоціацій учасників АТО Сквирського та Оболонського районів, а також Асоціації інвалідів АТО України. «24 вересня 2016 року ми провели перший такий  фестиваль та побачили позитивні результати», – розповіла пані Світлана.

Буде 5 локацій – фотовиставка, концерт, майстер-класи для дітей та дорослих, куточок патріотичного виховання і секція для дітей з анімацією та батутами. Будуть пригощати безкоштовними обідами. «Найголовніше – інформаційні стенди, де буде розміщена уся необхідна інформація для ветеранів АТО та їхніх сімей від психологів, реабілітологів, юристів, роботодавців», – додала  Світлана Шеповалова.

«Ми вирішили додати до програми відкритий лекторій, який будуть вести наші експерти-тренери Школи лідерства для ветеранів АТО», – зазначила Антоніна Бондаренко, керівник Центру розвитку лідерства. Розглядатимуть такі питання, як відкриття власної справи, юридичні тощо у форматі обговорення.