АНОНС: Презентація результатів Індексу соціальної згуртованості та примирення ООН для східної України (USE)

Презентація

Презентація результатів Індексу соціальної згуртованості та примирення ООН для східної України (USE) за 2018 рік відбудеться 12 грудня о 10.00 в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім, вул. Хрещатик 2).

USE є ініціативою Програми розвитку ООН, Дитячого фонду ЮНІСЕФ та Міжнародної організації з міграції, і надає детальні аналітичні результати щодо стану соціальної згуртованості у п’яти областях східної України. Результати першої хвилі USE за 2017 рік наявні на сайті use.scoreforpeace.org. Результати другої хвилі за 2018 рік будуть доступні для перегляду 12 грудня.

Спікери:

  • Стен Вейтсман, радник з питань миру та розвитку ООН
  • Даріна Солодова, аналітик проекту
  • Ільдар Ґазізуллін, керівник команди

Якщо ви хочете відвідати презентацію 12 грудня, будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням. Через обмежену кількість місць, реєстрацію буде припинено після досягнення максимальної кількості зареєстрованих учасників. Презентація буде проведена англійською мовою, з можливістю користування синхронним перекладом на українcьку.

Додаткова інформація:

Індекс соціальної згуртованості і примирення ООН для східної України (скорочено – USE) є щорічним дослідженням, покликаним покращити розуміння соціальної динаміки на підконтрольних уряду територіях в Донецькій та Луганській областях, а також в сусідніх з ними Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях. Опитування охоплює 6000 осіб у східній Україні, у тому числі,на лінії розмежування на підконтрольних уряду територіях. Індекс надає унікальні оцінки соціальної згуртованості в регіоні та допомагає визначити стратегічні точки входу для розробки рішень та програм, які сприяють зміцненню соціальної згуртованості під час відновлення регіону.. Дана ініціатива в Україні виконується трьома агентствами ООН – Програмою розвитку ООН, Міжнародним надзвичайним дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і Міжнародною організацією з питань міграції (МОМ) – під загальним керівництвом Офісу Координатора системи ООН та за фінансової підтримки Європейського Союзу. USEє одним з досліджень ООН, що допомагаєспільномуаналізу ситуації та виконаннюпрограм в Україні. Даніта аналітичні продукти USEоприлюднено українською, російською та англійською мовами на сайті use.scoreforpeace.org. За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за цією адресою: [email protected].