Продовжується прийом заявок на участь у конкурсі «Благодійна Україна – 2018»

Продовжується прийом заявок на участь у конкурсі «Благодійна Україна – 2018», метою якого є відзначити благодійників та волонтерів України. Конкурс стартував 16 жовтня 2018 року. Урочиста церемонія нагородження відбудеться 16 квітня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Переможці традиційно отримають статуетку бурштинового янгола. «Благодійність не можна зупиняти ні на вибори, ні на війну, ні на інші можливі потрясіння чи виклики, які відбуваються в нашій державі. Навпаки, благодійники і волонтери заслуговують на те, щоб їх відзначати завжди. Замало уваги до благодійників і волонтерів у цій державі сьогодні. Але не треба скиглити, а треби йти далі і робити свою справу», – підкреслив Олександр Максимчук, президент Асоціації благодійників України, голова організаційного комітету.

Учасники брифінгу зазначили, що у конкурсі «Благодійна Україна – 2018» з’явилися нові номінації, яких не було в минулі роки. А саме, «Благодійність медіа», «Медіа про благодійність», «Добро починається з тебе», «Місцева благодійність», «Скарбничка для добра».

Організатори конкурсу розповіли, що цього року приймають заявки в 16 колективних номінаціях, 3 індивідуальних та 4 спеціальних до 15 березня 2019 року. На сьогодні зареєструвано 120 заявок.

Ознайомитися з деталями конкурсу та подати заявку можна за посиланням .