Стартувала робота інтерактивної Платформи “Однодумці”

WATCH IN ENGLISH

Відбулася відкрита зустріч ініціаторів інтерактивної платформи «Однодумці» з представниками громадськості. Під час зустрічі співзасновники платформи поділилися планом роботи на майбутнє і представили  інструмент для співпраці з активною громадськістю. Мета платформи – забезпечити відкритий діалог з громадянами з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. «Ми хочемо дати можливість громадянам, які мають певні ініціативи, представити їх і надалі співпрацювати для їх реалізації. […] Через мобілізацію різних інституцій та спільнодію можна захистити ті речі, які вдавалися протягом п’яти останніх років та виправити ті речі, які ми можливо недокумунікували», – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Діяльність платформи полягатиме у виявленні та пошуку ініціатив та пропозицій від проактивної частини населення і подальшому просуванні їх на всіх рівнях влади. На основі цього планується формування порядку денного для роботи наступного Уряду та парламенту. «Найближчим часом ми збираємося відвідати 15 регіонів України для того, аби зібрати найкращі і найважливіші ініціативи населення. Окрім цього кожен охочий може додати свою ініціативу на нашому сайті», – Марина Лук’янова, виконавчий директор платформи «Однодумці»

«Наш проект розрахований на те, щоб втягувати активних людей в межах їх компетенції в процес розвитку нашої держави. Ми будемо залучати нових активістів, нових експертів, тих, хто готовий просувати зміни, пропонувати нові ідеї. Ми будемо тримати зв’язок з активною частиною нашого суспільства», – додав Сергій Квіт, голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Ближче ознайомитися з діяльністю платформи «Однодумці» та запропонувати власну ініціативу можна за посиланням.