Речник штабу АТО: Бандформування 10 разів порушували режим тиші в ніч с 10 на 11 березня

Київ, 11 березня 2015 року – Упродовж ночі з 10 на 11 березня сепаратисти 10 разів порушували режим тиші. Про це під час скайп-зв’язку в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

Хоча інтенсивність обстрілів позицій сил АТО з боку супротивника у проміжок часу з 8 години вечора до 6 години ранку зменшилась, він й надалі зосереджує головну активність на Донецькому напрямку. «За ніч з мінометів і автоматичних гранатометів були обстріляні Піски, Опитне, Авдіївка. Так з 21 до 23 години терористи вели вогонь по селищу Піски із 120-міліметрового міномету. Двічі супротивник застосовував стрілецьку зброю на Маріупольському напрямку поблизу селищ Чермалик і Широкине, та одного разу неподалік населеного пункту Сокільники, що на Луганщині», – повідомив речник штабу АТО.

Анатолій Стельмах також зазначив, що українські підрозділи на провокації ворога не піддаються, відкриваючи вогонь лише за умови виникнення прямої загрози життю військовослужбовців. Також уздовж усієї лінії розмежування українські військові укріплюють оборону.