Громадське радіо запустило кампанію збору коштів на виробництво програм у червні

Для підтримки виробництва програм Громадського радіо запустили кампанію збору коштів. «З 1 червня 2018 року Громадському радіо бракує коштів на 2 ключові прямо-ефірні програми – «Ранкова хвиля» та «Громадська хвиля», – повідомив Андрій Куликов, співзасновник «Громадського радіо», під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. До першого червня потрібно зібрати 100 тисяч гривень. Уже вдалось зібрати 40 тисяч.

Усі бажаючі можуть зробити свій внесок на сайті Спільнокошт.  Користувачі мобільної мережі Київстар (крім контрактних абонентів) можуть підтримати Громадське радіо, надіславши смс-повідомлення із зазначеною сумою на короткий номер 807.

Громадське радіо є незалежним і функціонує за рахунок благодійних внесків слухачів та грантів. «Ми функціонуємо за рахунок Спільнокошту і грантів, які спрямовані на освіту, просвіту програми пов’язані із здоров’ям, рівністю, правозахистом, критичним мисленням і розвитком. Для нас важливо говорити на теми, які є не такі популярні, і говорити так, щоб люди зрозуміли важливість цих тем», – наголосила Лариса Денисенко, членкиня правління, радіоведуча, письменниця і правозахисниця.