Відбувся запуск Платформи «Industry4Ukraine»

WATCH IN ENGLISH

Відбувся запуск Платформи «Industry4Ukraine». Про це повідомили ініціатори проекту під час брифінгу в прес-центрі Українського кризового медіа-центру. Пріоритетами діяльності платформи учасники брифінгу назвали розвиток промисловості, створення довгострокової стратегії промислового розвитку, просування ідеї створення посади та державного органу, які будуть опікуватися питаннями індустріального розвитку. «Оскільки в демократичному суспільстві розвиток економіки є завданням не лише для влади, але і для громадянського суспільства – ми вирішили виступити з цією ініціативою і підтримати індустріальний і економічний розвиток України», – підкреслив Володимир Власюк, директор «Укрпромзовнішекспертиза», голова Комітету промисловості Торгово-промислової палати України.

Ігор Гончаренко, представник Офісу підтримки реформ Кабінету Міністрів України, зазначив, що в пріоритетом в порядку денному України сьогодні має стати розвиток цифрових технологій, телекомунікацій та орієнтованість на розвиток та збереження людського капіталу. «Сьогодні ми маємо звернути увагу на ці пріоритети та працювати над усіма компонентами конкурентоспроможності, роблячи акцент на ті наявні ресурси, які дають нам конкурентні переваги», – додав він.

25 червня відбудеться форум, ініційований Платформою «Industry4Ukraine», де обговорять базові умови для індустріального розвитку, цифрових технологій та екологічну складову індустріального та економічного прогресу в Україні. До участі запрошуються промислові асоціації, кластери, бізнесові асоціації та всі, хто підтримує промисловий розвиток. Деталі доступні за посиланням.