YouthSpeak Forum 2017 покликаний відкрити нові перспективи для активної молоді – організатори

1 квітня у приміщенні Торгово-промислової палати України відбудеться щорічний YouthSpeak Forum 2017. Він покликаний відкрити нові перспективи для активної молоді. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила PR-менеджер AIESEC в Україні Анна Дзегілевич. Головним організатором форуму є AIESEC в Україні.

Голова проекту YouthSpeak Forum Олексій Медуха зазначив: «Це буде захід для молоді, який стане активною платформою для комунікації трьох секторів – НГО, бізнесу та державного сектору. […] Першим блоком конференції буде “Powerful Talks”. У цьому блоці ми хочемо надихнути делегатів думати інакше і показати їм іншу перспективу на різні види колаборації». Серед спікерів блоку будуть Ілля Кенігштейн, управляючий партнер та креативний дректор Creative Quarter та президент AIESEC в Україні Олена Шершун.

Далі буде панельна дискусія на тему: «#Трансформуй. Себе. Країну. Світ». Серед учасників – Рімма Ель Джувейді, голова правління «Навчай для України», Дмитро Шимків, заступник Глави Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних та економічних реформ та Інга Колба, керівник проекту «Студвей». Відбудуться 2 воркшопи від компаній SAP та EY на тему: «Навички 2020». Найголовнішим, за словами Олексія Медухи, блоком форуму буде “Case Solving” – учасникам запропонують 6 практичних кейсів від компаній, державних установ та громадських організацій для пошуку рішень.

AIESEC є однією з найбільших молодіжних організацій у світі, і існує вона вже більше 67 років з 1948 року. Основною діяльністю організації є розвиток лідерства, розвиток молодих людей за допомогою стажувань.