Тема: “Презентація дослідження сприйняття України у Великій Британії”

Анонс Пресцентру УКМЦ

УВАГА. Вхід до прес-центру можливий лише за наявності негативного ПЛР-тесту або СOVID-сертифікату.

Український інститут презентує дослідження сприйняття України у Великій Британії. Аналітичний документ є продовженням комплексного проєкту Українського інституту з дослідження сприйняття України. Проєкт був розпочатий у 2020 році та охопив сім країн. 

На двох публічних презентаціях Український інститут представить результати дослідження сприйняття України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Аналітичний документ є продовженням комплексного проєкту Українського інституту з дослідження сприйняття України. Проєкт був розпочатий у 2020 році та охопив сім країн. 

Мета цього дослідження:

  • виявити ставлення та очікування до України, української культури та можливостей співпраці з Україною у Великій Британії
  • дослідити обізнаність із сучасною культурою та культурною спадщиною України
  • визначити найбільш вдалі і затребувані формати проєктів культурної дипломатії на двосторонньому рівні

Дослідження здійснювалось методом глибинних інтерв’ю серед цільових аудиторій на замовлення Українського інституту експертами Ради зовнішньої політики «Українська призма».

Звіти досліджень будуть опубліковані на сайті Українського інституту в день презентації. Зараз на сторінці уже доступні результати досліджень у Франції, Німеччині, Польщі, Угорщині, Туреччині, США та Японії: https://ui.org.ua/ukraine-abroad-research