Речник АТО: Українські військові зупинили наступ російсько-терористичних військ біля 29-го та 31-блокпостів

WATCH IN ENGLISH

Київ, 21 січня 2015 року – «Ніч у зоні проведення АТО пройшла, як і вчора, напружено. Бойовики обстрілювали наших військових, застосовуючи всі види озброєння. У районі 29 та 31 блокпостів українські військові зупинили наступ російсько-терористичних військ», – повідомив під час скайп-включення в Українському кризовому медіа-центрі речник АТО Леонід Матюхін. Розпочинаючи з 18:00 бандити почали обстрілювати українських військових з озброєння танку в районі населеного пункту Донецький.

В Донецькому аеропорту підрозділи Збройних Сил продовжують активні дії. З 18:04 на Луганському, Дебальцівському та Донецькому напрямках терористи з РСЗВ БМ-21 обстріляли чотири рази обстріляли Кримське, Двічі Нижньотепле, Тоненьке, Піски, а також по одному разу Нижнє та  Трьохізбенку. З мінометів та артилерії незаконні збройні формування обстріляли Трьохізбенку, Новотошківське, Вільхове, Тошківка, Красногоровка, Тоненьке.

В 00:10 неподалік від Мар’їнки відбулося бойове зіткнення. В районі Маріуполя вночі було спокійно. «З 23:45 і до 00:25 в районі Чермалика бандити застосовували стрілецьку зброю, після чого до 5 години ранку було тихо. Загалом за минулу добу по підрозділам сил АТО здійснено 76 обстрілів», – додав Леонід Матюхін.