Речник штабу АТО: Кількість обстрілів у зоні АТО з боку НЗФ поступово зменшується

WATCH IN ENGLISH

Київ, 31 березня 2015 року – Упродовж ночі ситуація на сході України суттєвих змін не зазнала. Кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань поступово зменшується. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

Деякі нікому не підконтрольні бандформування і надалі продовжують поодинокі збройні провокації вздовж лінії бойового зіткнення. “З 18 години до опівночі 30 березня зафіксовано 11 випадків порушення режиму тиші. На Луганщині з 82–міліметрових мінометів о 18:00 бойовики вели вогонь по нашому опорному пункту у районі селища Сокільники, а о 18:20 було обстріляно український блокпост у районі Кримського”, – конкретизував Стельмах.

Як зазначив речник штабу АТО, поблизу Маріуполя о 19:20 і 19:50 супротивник застосував 120-міліметрові міномети по південно-західній околиці селища Широкине. “Суворо дотримуючись Мінських домовленостей, сили АТО вогонь відкривали лише у відповідь, у випадку прямої загрози життю і здоров’ю наших військових”, – додав Анатолій Стльмах.