Керівництво АТО повідомляє про 300 знищених бойовиків і називає маячнею звинувачення в здійсненні авіаудару по Луганській ОДА– речник АТО Владислав Селезньов

Київ, 3 червня 2014 р. Речик АТО Владислав Селезньов повідомив, що під час виконання операції в Луганську авіація не використовувалася і назвав маячнею повідомлення про те, що вистріл по будівлі Луганської ОДА було здійснено з військового літака.  Про це він заявив під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі.

Владислав Селезньов проінформував, що триває активна фаза АТО і в районі населених пунктів Червоний лиман і Семенівка зараз триває бій.  За останній час, за даними керівництва АТО, було знищено близько 300 бойовиків.  «Сили бойовиків тануть», – прокоментував Владислав Селезньов.

Коментуючи ситуацію з прикордонним загоном в Луганську, який близько доби відбивав атаку сепаратистів, Владислав Селезньов повідомив, що двічі військова авіація направлялася на підтримку сил прикордонників, в ході авіанальотів було знищено 2 блокпости сепаратистів.

Владислав Селезньов підтвердив нову інформацію про втрати з боку українських військових: сьогодні під час пересування військової колони внаслідок нападу із засідки був пошкоджений БТР, один військовослужбовець загинув, 13 поранених (2 у важкому стані).  За словами Владислава Селезньова, всі поранені переміщені до медичних закладів.

Watch video [icon icon=’Icomoon/icomoon-youtube-2′]

Download audio