Владислав Селезньов: За минулу добу загинуло двоє українських військових, знищено більше 300 бойовиків

За минулу добу під час проведення антитерористичної операції (АТО) понад 300 бойовиків знищено, близько 500 отримали поранення. Українські військові також зазнали втрат: двоє українських військовослужбовців загинули, 45 поранено.  Про це повідомив офіційний речник АТО Владислав Селезньов під час телефонного включення в Українському кризовому медіа-центрі.

Селезньов також зазначив, що активна фаза АТО триває. Бойовики намагаються покинути Слов’янськ і Красний Лиман, прориваючи кільце оточення сил антитерористичної операції. За словами речника АТО, бойовики ховаються в будинках лікарень, дитячих садків, баз відпочинку та санаторіїв. «За оперативною інформацією, бойовики у військовій формі, які раніше займали приміщення міської лікарні Слов’янська, з початком операції сил АТО покинули територію медустанови. Стало відомо, що бойовики облаштовувалися там надовго, вони навіть облаштували собі бомбосховище», – зазначив Владислав Селезньов.

Коментуючи інформацію про атаковані українські вертольоти МІ-24, речник АТО повідомив, що вертольоти були обстріляні терористами, але ніхто з екіпажу не постраждав. Вертольоти приземлилися і зараз фахівці працюють над усуненням пошкоджень.

Владислав Селезньов ще раз нагадав, що сили АТО не ведуть вогонь по мирному населення: «Керівництво АТО вкотре нагадує мирним мешканцям про неприпустимість перебування на позиціях бойовиків, закликає жителям міст знаходитись вдома. Наша ціль – терористи».

Watch video [icon icon=’Icomoon/icomoon-youtube-2′]

Download audio