Понад 200 студентів Української Академії Лідерства взяли участь у фестивалі «Вертеп-Фест 2017» на Сході України

13-14 січня 2017 року понад 200 студентів Української Академії Лідерства з різних регіонів України взяли участь у етнічному фестивалі «Вертеп-Фест 2017» у Харкові та Донецькій області.

14 грудня студенти вертепували на Донеччині. Розпочалося дійство на залізничному вокзалі колядкою колядки «Нова радість стала» у рамках національної акції. Рівно о 12 годині спів колядки лунав у Харкові, Львові та Краматорську. До акції долучилося  понад 600 учасників. Автор ідеї «Вертеп-фесту 2017» отець Михайло Лівіцький запропонував саме цю колядку для спільного виконання в різних містах тому, що «Нова радість стала», за його словами, є найвідомішою з колядок.

У Краматорську виконання проходило на площі перед залізничним вокзалом, у ньому взяли участь понад 200 осіб – студентів Української Академії Лідерства та краматорчан. Студенти відвідали Краматорськ, Слов’янськ, Лиман, Миколаївку, Сергіївку, Святогірськ, та подарували різдвяне свято громаді, діткам та військовослужбовцям ЗСУ, які зараз перебувають в зоні проведення АТО. Привітали з новорічними та різдвяними святами Комаровський дитячий будинок-інтернат, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону, Харківський обласний спеціалізований будинок дитини № 1.