Ексрадниця Залужного натякнула, хто винний у відставці Головкома

«Я розумію, що це не Президентом робилося, і тому в мене жодного разу не написано «Президента». Я там чесно кажу: оточення Президента, якісь політичні діячі, які намагалися втягнути, розуміючи, що Залужний став відомим. Вони почали грати і втягувати в політичні ігрища, намагаючись кожен крок зробити політично забарвленим, щоб собі якісь бонуси заробляти на цьому. І це так насправді боляче, тому що людина веде війну, людина переймається тим, що на полі бою, як зберегти життя, а ти розумієш, що не можеш відстояти, тому що десь вже щось нашептали», – заявила Людмила Долгоновська, коментуючи причини напруження у відносинах Банкової з Валерієм Залужним.

Виступаючи в Українському кризовому медіа-центрі, авторка книги «Залізний генерал. Уроки людяності» відмітила, що колишній Головнокомандуючий ставився до Володимира Зеленського з абсолютною повагою.

«У військових людей є дуже чітка вертикаль. Ти можеш думати що завгодно, але до командира в тебе завжди шанобливе ставлення, абсолютна повага і для Головнокомандувача Президент – це Верховний Головнокомандувач. Тому все, що транслювалося, транслювалося з повагою і розумінням», – підкреслила Людмила Долгоновська.